Στη 2η θέση στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα όπλων χειρών οι αθλητές της Σ.Α.Λ.Φ.

Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπλων χειρών EHC 2019 της Σερβίας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13-9-2019. Μεταξύ των κορυφαίων αθλητών της Πρακτικής Σκοποβολής που επιλέχθηκαν από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος για να εκπροσωπήσουν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος την χώρα μας, ήταν δύο αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, Ο Παλιογιάννης Αθανάσιος και ο Μούλελης Ηλίας. Αγωνίστηκαν στην κατηγορία PRODUCTION και PRODUCTION OPTICS αντίστοιχα.Ο Παλιογιάννης προετοιμασμένος κατάλληλα και με τις οδηγίες του Προπονητή του συλλόγου μας ΜΟΥΛΕΛΗ Ηλία ο οποίος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την προπόνησή του, αγωνίστηκε στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία Production Junior, και μαζί με τους ΛΟΥΠΕΛΗ Νικόλαο και Αλέξανδρο ΠΑΠΑ κατάφεραν να καταταγούν στην 2η θέση στο ομαδικό και να αποσπάσουν το αργυρό μετάλλιο. Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία των νέων αυτών αθλητών, οι οποίοι εκτός από τους συναθλητές τους είχαν να αντιμετωπίσουν και την απειρία τους δεδομένου ότι ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε διεθνή αγώνα Πανευρωπαϊκού επιπέδου.Ο ΜΟΥΛΕΛΗΣ Ηλίας που αγωνίστηκε στην κατηγορία PRODUCTION OPTICS ξεκίνησε τον αγώνα του με τις καλύτερες προϋποθέσεις και μετά από τρεις ημέρες εξαιρετικής εμφάνισης, την τελευταία ημέρα του αγώνα φάνηκε άτυχος και σε εμπλοκή του εξοπλισμού κατά την διάρκεια αλλαγής γεμιστήρα, παραβίασε τον κανονισμό και αποβλήθηκε από τον αγώνα, χειροκροτούμενος από τους συναθλητές του για την μέχρι τότε επίδοσή του.Το Δ. Σ. και οι αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της ΣΑΛΦ εξασφαλίζουν τις συνθήκες προπόνησης με συλλογική δουλειά και ευθύνη, με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα σε όλες τις παρουσίες της Λέσχης μας, είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία των Πρωταθλητών μας και του συλλόγου γενικότερα.
Συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στην κορυφαία αυτή διοργάνωση, ανεξαρτήτως διακρίσεων και θέσεων που κατέλαβαν, τιμώντας τα χρώματα της πατρίδας μας.
Εκφράζουν θερμές ευχαριστίες στην διοίκηση της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους δύο Πρωταθλητές της Λέσχης μας και τους ενέταξαν στην Εθνική Ομάδα και σε όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Βελιγράδι.
Επόμενος μεγάλος στόχος για τον Παλιογιάννη Αθανάσιο είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξαχθεί το 2020.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)