ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Skype θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μ. Τρίτη 14 Απριλίου τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  στις 18:00 το απόγευμα με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Σημαντικότερα από αυτά η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου έτους 2020, η αποδοχή ένταξης έργου με τίτλο "Αισθητική, λειτουργική ανακατασκευή πεζοδρομίων & υπαίθριων χώρων σχολείων Γενικού Λυκείου και Γυμνασίου Αμυνταίου", στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου "Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου" στον Άξονα Προτεραιότητας 1: Αστική Αναζωογόνηση, με προϋπολογισμό 200.000,00 €.  και η έγκριση επικαιροποιημένου μνημονίου συνεργασίας για την αρχαιολογική επίβλεψη των εκσκαφικών εργασιών του υπό έργου 3 ΄΄ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ΄΄ του έργου ΄΄ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ στην περιοχή του Δήμου ΑΜΥΝΤΑΊΟΥ Π.Ε. Φλώρινας
Τέλος θα συζητηθεί και η παροχή κατευθύνσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης ΞΙΝΟ-ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΕ ΟΤΑ, σε θέματα συναλλακτικής πολιτικής που άπτονται της οικονομικής βιωσιμότητας της εταιρίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)