ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΆ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΏΝ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τα προβλήματα του αγροτικού χώρου θεσμικά και οικονομικά συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης μηνιαίας συνεδρίασης της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στη Λάρισα. Η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου,
Κρητικού Διαμάντω, αναφέρθηκε εκτεταμένα στα προβλήματα που έχουν ανακύψει και τους χειρισμούς στο θέμα του παγετού τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο στην περιοχή Αμυνταίου και την εμμονή του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας να μην αναγνωρίζει το ζημιογόνο αίτιο. Στη συνεδρίαση κυριάρχησε, και ήταν θέση όλων, η ουσιαστική απραξία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέναντι στους παραγωγούς της χώρας μας, αγρότες και κτηνοτρόφους, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού "Όλοι συμφώνησαν πως ο Υπουργός είναι σπάταλος στα λόγια και τσιγκούνης στις πράξεις, ακόμα και στο θέμα των κτηνοτρόφων που πολλά συζητήθηκαν και πάρα πολλά ανακοινώθηκαν" .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)