ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΌ ΘΣΡΙΚΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Ανησυχία στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Φλώρινας έχει προκαλέσει η είδηση για κρούσμα κορονοϊού σε εργαζόμενο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να επιληφθεί του θέματος, αφού υπήρξαν αναφορές ότι ο συγκεκριμένος εργαζόμενος δεν ελάμβανε μέτρα προστασίας. Πάντως σε επικοινωνία της ΕΡΤ Φλώρινας με το διοικητή της 3ης ΥΠΕ κ. Μπογιατζίδη για το περιστατικό, μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος δεν έχει μέχρι στιγμής τέτοια καταγγελία για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργαζόμενους από τη διοίκηση του νοσοκομείου ή από τους εκπροσώπους των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι για αυτά τα θέματα την αρμοδιότητα την έχει η Διοίκηση του εκάστοτε νοσοκομείου.
Η Διοίκηση έλαβε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και ήδη έχει προχωρήσει στην ιχνηλάτηση των επαφών του εργαζομένου, ο οποίος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Από την πλευρά του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας επισημαίνει τον προβληματισμό τους που δεν είναι άλλος από την αποφυγή διασποράς του κορονοιου όχι μόνο στους εργαζόμενους του νοσοκομείου αλλά και στους ασθενείς και τους πολίτες της Φλώρινας που εξυπηρετουνται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)