ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 6:00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι :


1.    Υποβολή και συζήτηση επί των Προτάσεων για την Επικαιροποίηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. – Εισηγητής: Δήμαρχος Μπιτάκης Α.

2.    Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου, έτους 2021. – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαΐδης Χ.

3.    Έγκριση της υλοποίησης του προϋπολογισμού Δ' Τριμήνου οικονομικού έτους 2020 σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαΐδης Χ.

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. – Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαΐδης Χ.

5.    Τροποποίηση της αριθ. 337/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΤΕΠΑ. - Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. Θωμαΐδης Χ.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στην Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου για πολυετή καλλιέργεια. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπερμπερίδης Π.

7.    Ορισμός επιτροπής Προσωρινής & Οριστικής Παραλαβής για το έργο «Βελτίωση οδού πρόσβασης σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις στο Δήμο Αμυνταίου». - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Κιοσές Π.

8.    Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων έτους 2020 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμυνταίου. – Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπάντης Ι.

9.    Έγκριση της απόφασης ΕΠΖ σχετικά με δεντροφύτευση στην Τ.Κ Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου.– Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Μπάντης Ι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)