Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΉΣ Π.Ε. ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΕΙ Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ

Την απροκλητη επίθεση σε υπαλλήλους  της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Π.Ε. Φλώρινας καταγγέλλει ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Π.Ε. Φλώρινας. Με ανακοίνωση του εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους που έπεσαν θύματα αυτής της άνανδρης επίθεσης, όπως την χαρακτηριζουν, εκφράζοντας την καθολική απέχθειά τους προς τέτοιου είδους ενέργειες."Καταγγέλλουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές οι οποίες δεν μπορεί και δεν θα επιτρέψουμε ως Σύλλογος και ως εργαζόμενοι στην Π.Ε. Φλώρινας να γίνονται αποδεκτές. Η βία και η τρομοκρατία είναι καταδικαστέες και όποιοι τις ασκούν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα μας βρίσκουν απέναντί τους χρησιμοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσω μέχρι να λογοδοτούν" αναφέρουν ακόμα σημειώνοντας πως
"Καλούμε τους αρμόδιους να λάβουν κάθε απαραίτητο μέτρο για την άμεση και έμπρακτη στήριξη όλων των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, που εκτελούν μέσα στις πιο αντίξοες κοινωνικά και οικονομικά συνθήκες τα καθήκοντα τους και καταλήγουν να γίνονται στόχοι άνανδρων και απρόκλητων επιθέσεων.

Τέλος καλούμε την πολιτική ηγεσία να μην επιτρέψει να κυριαρχήσει η «τρομοκρατία και η καλλιέργεια του φόβου» μέσα από αυτές τις επιθέσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.