Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ

Με τον Φλωρινιώτη αθλητή του ΑΘΛ.Ο.Σ., Βασίλη Μούλελη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο ραβδωτό τυφέκιο πρακτικής σκοποβολής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος U21, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

Ο κ. Γιαννάκης αφού συνεχάρη τον νεαρό πανελληνιονίκη για τη ξεχωριστή του διάκριση, μιας και πρόκειται για τον νεώτερο Φλωρινιώτη σκοπευτή που κατακτά πανελλήνιο πρωτάθλημα στην ηλικία των 15 ετών, δήλωσε πως ο Δήμος Φλώρινας, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, θα στηρίξει τις προσπάθειες τους, όπως και κάθε άλλου αθλητή και συλλόγου.


Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Ηλίας Μούλελης, τον οποίο επίσης συνεχάρη ο κ. Δήμαρχος, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Εθνικό Πρωτάθλημα Βουλγαρίας, σκοποβολής IPSC στην κατηγορία production optics.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.