ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΣΔΟΥ

Ευχαριστήρια Επιστολή στον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κωνσταντίνο Γιαννόπουλοαπέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου για τη διαθεσιμότητα του Εθελοντικού Οργανισμού να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στους πολίτες της Φλώρινας που δοκιμάστηκαν από την ισχυρή σεισμική δόνηση της 9ης Ιανουαρίου 2022.

Όπως αναφέρει "Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας. Προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς προσωπικά και στην μεγάλη οικογένεια του «Χαμόγελου του Παιδιού».
Αδιαμφισβήτητα, οι πράξεις προσφοράς και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις μέρες θα πρέπει να αναγνωρίζονται και να αναδεικνύονται, προκειμένου το εθελοντικό κίνημα να εξαπλωθεί και να αποκτήσει περισσότερους ενεργούς πολίτες".


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)