ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονα, πολιούχου της πόλης της Φλώρινας, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιουλίου. Την Τρίτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Πανηγυρικὸς Ἑσπερινὸς χοροστατοῦντος τοῦ Σεβα-σμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Θεοκλήτου καὶ συγχοροστα-τοῦντος τοῦ θεοφιλεστάτου ἐπισκόπου Μαλάουι τῆς Ἀφρικῆς κ. Φωτίου, ὁ ὁποῖος καὶ θὰ κηρύξει τὸν θεῖον λόγον, Λιτάνευσις τῆς ἱερᾶς εἰκόνος καὶ τοῦ ἱεροῦ λειψάνου τοῦ Ἁγίου Παντελεήμονος και Παράκλησις καὶ ἐγκώμια εἰς τὸν Ἅγιον Παντελεή-μονα.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 27 Ἰουλίου με Όρθρο και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον και Εσπερινό και Αγιασμό στο Εξωκκλησί του Αγίου Παντελεήμονα στν ομώνυμο λόφο και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 28 Ιουλίου με όρθρο και Θεία Λειτουργία στο ίδιο Εξωκκλήσι.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)