ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΕ-ΓΣΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης, με θέμα: «Εργασιακά Δικαιώματα και Υποχρεώσεις» διοργανώνει το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ – Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας / Φλώρινα, σε συνεργασία με το Εργοταξιακό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση της Α.Ε. με την Επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Α.Ε. και τον διακριτικό τίτλο «ΤΟΤΤΗΣ» που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας «Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» .Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας (Ηπείρου 26) την Κυριακή 22/1/2023 και ώρα 18:00 – 21:00.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν ειδικές εισηγήσεις από τους νομικούς συνεργάτες και στελέχη του Δικτύου του ΙΝ.Ε Γ.Σ.Ε.Ε, ενώ θα τεθούν σκέψεις και προβληματισμοί.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων από εξειδικευμένους νομικούς συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. αναφορικά με τα Εργασιακά Δικαιώματα και τις Υποχρεώσεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)