ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα  ανδρών και γυναικών  beach volley διοργανώνεται αρχές Ιουλίου στη Φλώρινα από τον ΗΦΑΙΣΤΟ Φλώρινας και τον Δήμο Φλώρινας. Κορυφαίες ομάδες του αθλήματος από όλη την Ελλάδα θα βρεθούν στην πόλη της Φλώρινας από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου.Το τουρνουά θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες, με έναρξη την Παρασκευή το πρωί στις 30 Ιουνίου, και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Ιουλιου το απόγευμα με τους τελικούς ανδρών και γυναικών. Αναμένεται να διεξαχθούν περισσότεροι από 40 αγώνες στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο που θα κατασκευάσει ο Δήμος ΦΛΩΡΙΝΑΣ στο Νέο Πάρκο από το πρωί ως αργά το βράδυ, καθώς το γήπεδο θα διαθέτει τον κατάλληλο φωτισμό. Οι ημιτελικοί και ο τελικός θα είναι σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και το αγωνιστικό επίπεδο των αγώνων ιδιαίτερα υψηλό.


Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ εκτός της συνδιοργάνωσης του event θα έχει και ενεργό συμμετοχή στους αγώνες με συμμετοχή δυο ομάδων, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή οι αθλητές του: Κοσμάς Καρακασίδης, Θεόφιλος Τσεμπερίδης, Ευθύμης Γαληρόπουλος και Γιώργος Στεργίου.

Αξιοσημείωτο ασφαλώς είναι και το γεγονός ότι η Ομοσπονδία βόλλευ και ο Δήμαρχος ΦΛΩΡΙΝΑΣ το Σάββατο στις 19:30 το απόγευμα θα βραβεύσουν τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του ΗΦΑΙΣΤΟΥ για την πολύ καλη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 και την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)