ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία και τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας, καθώς και για τις δυνατότητες επιπλέον στήριξης από την Περιφερειακή Αρχή ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Γιώργος Μαργαρίτης και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου κατά την διάρκεια επίσκεψης τους στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού.

Σε συνεργασία με την 3η ΥΠΕ και το ΕΚΑΒ δόθηκε προσωρινή λύση στο θέμα του ασθενοφόρου, ενώ παράλληλα θα προκηρυχθεί διαγωνισμός μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα για την προμήθεια νέου.
Στο Κέντρο Υγείας έχει δοθεί καινούργιος Ιατροτεχνολογικός Εξοπλισμός, όπως ο Ασύρματος Υπέρηχος C3 HD που αποτελεί την κορυφαία επιλογή για επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων που αναζητούν την καλύτερη απεικόνιση σε προσιτό σαρωτή, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, προϋπολογισμού 205.400 ευρώ.
Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας "Η ενίσχυση και η στήριξη των Δομών Υγείας, όσον αφορά τον εξοπλισμό, παραμένει ψηλά στην ατζέντα της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες υγείας".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)