ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επιπλέον χρηματοδότησης για την απαλλοτρίωση των Αναργύρων με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, εγκρίθηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νικόλαο Παπαθανάση το απαιτούμενο κονδύλιο που αντιστοιχεί στην «Αναγκαστική Απαλλοτρίωση Οικισμού Αναργύρων Δήμου Αμυνταίου Π.Ε. Φλώρινας» με το ποσό να διαμορφώνεται από 42.400.000,00 € σε 58.435.453,71€.Με την έγκριση της επιπρόσθετης χρηματοδότησης, που πλέον ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αποζημιώσεων που έχουν επιδικαστεί, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα υποβάλλουν τους σχετικούς πίνακες, ώστε μέσω της παρακατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να αποδοθούν σε κάθε δικαιούχο οι αποζημιώσεις.

Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Φλώρινας ανταπεξήλθαν με υπευθυνότητα στις απαιτήσεις την καταγραφής και ταξινόμησης όλων των ακινήτων. Στο πλαίσιο τακτικών συναντήσεων, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου, τα στελέχη που ορίστηκαν από την Π.Ε. Φλώρινας με τους πληρεξούσιους δικηγόρους των ιδιοκτητών και εκπροσώπους των κατοίκων, σε αγαστή συνεργασία, επικαιροποίησαν τα στοιχεία ενσωματώνοντας την δικαστική απόφαση καθορισμού μονάδας, καθώς και των αποφάσεων αναγνώρισης δικαιούχων.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)