ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΑΠΑΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 86ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ποινική δικογραφία σε βάρος -3- ατόμων, ενός 34χρονου και 2 ακόμα ατόμων ηλικίας 46 και 32 ετών, για το αδίκημα της απάτης, σχηματίσθηκε μετά την εξιχνίαση,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, απάτης που διαπράχθηκε στα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου στην πόλη της Φλώρινας.
86χρονος κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με άγνωστο άτομο, το οποίο αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, έπεισε αυτόν να μεταφέρει σε τραπεζικούς λογαριασμούς τα χρηματικά ποσά των -3.980- ευρώ περίπου και -2.500- ευρώ, αντίστοιχα.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, κάτοχος του τηλεφώνου που έγινε η επικοινωνία είναι ο 34χρονος, ενώ οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μεταφέρθηκαν τα χρηματικά ποσά, ανήκουν στον 46χρονο και στον 32χρονο, αντίστοιχα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.
















2 / 2




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)