ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ" ΚΑΙ POOR THΙNGS" ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με την  δραματική ελληνική ταινία "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ" συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από την Κινηματογραφική Λέσχη Φλώρινας ενώ θα προβληθεί για ακόμα δύο φορές η ταινία "POOR THINGS" του Γιώργου Λάνθιμου!

Η Προβολή της ταινίας  Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ θα γίνει από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου και η ταινία POOR THINGS θα προβληθεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και την Τρίτη 30 Ιανουαρίου. 

Προβολή της ταινίας Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/1: 18.00 & 21.00
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/1: 18.00
ΤΡΙΤΗ 30/1: 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους
Σενάριο: Κώστας Χαραλάμπους
Ηθοποιοί: Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός, Στράτος Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργος Γαρνάβος, Δημήτρης Χαβρές, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης
Διάρκεια: 160 λεπτά
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Τη στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων. Το πλέον ευπώλητο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, «Ο Καπετάν Μιχάλης» ζωντανεύει για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ομώνυμο ήρωα. Μία υπερπαραγωγή που αναπαριστά πιστά την εποχή  με γυρίσματα σε όλο το εύρος της Κρητικής τοπιογραφίας, που επιχειρεί να διαδώσει εντός και εκτός συνόρων το αέναο Κρητικό φρόνημα για ελευθερία και αυτοδιάθεση.



POOR THINGS
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/1: 21.00
ΤΡΙΤΗ 30/1: 18:00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos
Σενάριο: Tony McNamara & Alasdair Gray
Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe
Διάρκεια: 141 λεπτά
Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)