ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΕΓΗΣ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΚΟΡΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Η υπογραφή των συμβάσεων των έργων Εκσυγχρονισμός Αρδευτικού Δίκτυο ΤΟΕΒ Αλιάκμονα και  Επισκευή Στέγης Ι.Ν. Κοιμήσεως Κορησού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12:30 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς απο τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο .
Σκοπός του έργου εκσυγχρονισμου αρδευτικου δικτύου Αλιάκμονα, είναι η δυνητική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και ύδατος του υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου 5.012 στρεμ. του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Αλιάκμονα, μετά την εφαρμογή των ενεργειακών παρεμβάσεων αναβάθμισης του υφιστάμενου αρδευτικού δικτύου, καθώς και μετά την εγκατάσταση και λειτουργία κατάλληλου φωτοβολταϊκού πάρκου για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών άρδευσης της περιοχής.
Το έργο συμβαδίζει την εναρμόνιση του πρωτογενούς τομέα με την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και τους στόχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο της μείωσης εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου και της απανθρακοποίησης των δραστηριοτήτων που αφορούν τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας κάθε κράτους μέλους της Ένωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)