Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Για τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα το Τμήμα Γεωπονίας, όπως η δημιουργία νέου Τμήματος «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής», η συντήρηση του μετεωρολογικού σταθμού στην Πρέσπα και η ενίσχυση του θεσμού των υποτροφιών από διάφορους φορείς, ήταν τα κυριότερα θέματα που έθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα ο Κοσμήτορας του τμήματος Φωκίων Παπαθανασίου κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στη Σχολή. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής από τον Κοσμήτορα Φωκίων Παπαθανασίου, τον Επίκουρο καθηγητή Βασίλη Άμπα και την καθηγήτρια Ελένη Κασαπίδου. Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης "στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η αγαστή και συνεχής συνεργασία της
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των χαρακτηριστικών της Σχολής, η οποία αξιολογήθηκε με Α σε Πανελλήνιο επίπεδο".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)