ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Καταργούνται τα Ειρηνοδικεία Φλώρινας και Αμυνταίου σύμφωνα με το νέο Δικαστικό Χάρτη που έχει ως στόχο τη βελτίωση στον χρόνο έκδοσης αποφάσεων. Με βάση την απόφαση οι οργανικές θέσεις των υπηρετούντων εκεί δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών και δικαστικών υπαλλήλων μεταφέρονται στο Πρωτοδικείο Φλώρινας. Ως περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Φλώρινας ορίζεται το Αμύνταιο, στην κατά τόπο αρμοδιότητα του οποίου εμπίπτει ο Δήμος Αμυνταίου της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Όπως αναφέρει ο Δήμος Αμυνταίου "Πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη, καθώς αίρεται η τριχοτόμηση του Αμυνταίου και τα αυτοδιοικητικά όρια του Δήμου επιτέλους ταυτίζονται με τα δικαστικά.Πιο συγκεκριμένα, υπάγονται πια στη δικαιοδοσία του Πρωτοδικείου Φλώρινας με έδρα το Αμύνταιο,οι Δημοτικές Ενότητες Φιλώτα, Λεχόβου και Βαρικού".
Οι οργανικές θέσεις δικαστών και εισαγγελέων του Πρωτοδικείου Φλώρινας ορίζονται ως ακολούθως:
α) Πρόεδροι Πρωτοδικών: μια (1)
β) Πρωτοδίκες: έξι (6)
γ) Δικαστικοί Πάρεδροι: μηδέν (0)
δ) Εισαγγελείς Πρωτοδικών: μία (1)
ε) Αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών: μία (1)
Οι οργανικές θέσεις των δικαστικών υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Φλώρινας ανέρχονται σε είκοσι δύο (22).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)