ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΤΗ

Kύκλο εκπαίδευσης για την απόκτηση Πιστοποιητικού Ικανότητας Κτηνοτρόφου Σπερματεγχύτη οργανώνει ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ με γνώμονα την απλούστευση των διαδικασιών και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων κτηνοτρόφων. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, από όλους τους εμπλεκόμενους είναι η εξής:


1. Ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει κωδικό εκμετάλλευσης εν λειτουργία καταχωρισμένο στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα της Κτηνιατρικής (ΟΠΣΚ), καταθέτει αίτηση στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Φλώρινας. Σημειώνεται πως στην περίπτωση που δεν πληρείται η προαναφερθείσα απαίτηση, η αίτηση θα απορρίπτεται.

2. Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, με τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού αιτήσεων, προγραμματίζει κύκλο εκπαίδευσης και αποστέλλει ανάλογη ειδοποίηση, απευθείας, σε όσους έχουν επιλεγεί για να συμμετάσχουν.

3. Η εκπαίδευση, για τους κτηνοτρόφους της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα Αναπαραγωγής & Τεχνητής Σπερματέγχυσης του Κτηνιατρικού Κέντρου Θεσσαλονίκης .

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθυνθούν στην Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής Φλώρινας και στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 23850 54556, 54566, 54558.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)