21 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, 21 και 24 χρονών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση από τους αστυνομικούς αναζητείται 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας. Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν, με τη χρήση θερμικής κάμερας το βράδυ της περασμένης Κυριακής, σε ορεινό όγκο της Ελληνοαλβανικής μεθορίου κοντά στην Κρυσταλλοπηγή, να εισέρχονται πεζή στην χώρα μας παράνομα οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την προσπάθεια των αστυνομικών να τους ελέγξουν, τράπηκαν σε φυγή. Εκμεταλλευόμενοι το σκότος και το δύσβατο της περιοχής κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης, εγκαταλείποντας έναν ταξιδιωτικό σάκο με 21 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη. Λίγες ώρες αργότερα και μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκε ο ένας εξ αυτών, ο 21χρονος αλλοδαπός και συνελήφθη, ενώ ο έτερος, που όπως προέκυψε από την προανάκριση πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.
Συνεχιζόμενης της έρευνας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή κοντά στο του Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής 24χρονος ομοεθνής τους που επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ανέμενε τους δυο προαναφερόμενους προκειμένου να τους μεταφέρει μαζί με τις ναρκωτικές ουσίες στη Θεσσαλονίκη. Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 902 γραμμαρίων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ