ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 36ο RIVER PARTY ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Με stand- up comendy με τον Γιώργο Χατζηπαύλου ανοίγει σήμερα η αυλαία των εκδηλώσεων του 36ου River Party  στο Νεστόριο Καστοριάς. Η βραδιά συνεχίζεται με ένα δυναμικό live γεμάτο θετική ενέργεια με τους Los Dos Omas, την μπάντα  Penny & The Swingin Cats  και τραγούδια και μελωδίες από τον Κωστή Μαραβέγια. Την αυλαία των σημερινών εκδηλώσεων κλείνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη με ένα μελωδικό ταξίδι με τη μοναδική φωνή της. Το Σάββατο 2 Αυγούστου οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με  stand up comedy με… σπαρταριστές οδηγίες κρίσης από τον Σίλα Σεραφείμ και συνεχίζουν με  ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ με μοναδικές ερμηνείες, αγαπημένες μελωδίες και υπέροχοι αυτοσχεδιασμοί σε ένα live που θα θυμόσαστε για πολύ καιρό, με ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ - ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΤΣΙΡΑ - ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: με όχημα την κοινή αισθητική, οι τρεις καλλιτέχνες ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο και ολοκληρώνονται με  ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ & ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΟΚΑ: μία συνάντηση φίλων σε ένα πρόγραμμα πολυ-συλλεκτικό, με αγαπημένους ήχους και αξέχαστους στίχους. Μαζί τους η Γεωργία Νταγάκη.
Η αυλαία των εκδηλώσεων κλείνει την Κυριακή 3 Αυγούστου το βράδυ με 
19.45 // ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ: μία πολύ ιδιαίτερη live performance, με ένα ολοκληρωμένο μουσικό σύνολο από φωνές και ήχους που παράγονται και ηχογραφούνται από την ίδια επί σκηνής σε πραγματικό χρόνο.
20.45 // MELISSES: το δημοφιλές συγκρότημα που αντλεί την ουσία της μουσικής… στην ποικιλία. Γιατί τους αρέσει και τους εμπνέει…. να παίζουν πολλά και… διαφορετικά!
22.30 // STAVENTO: το δημοφιλές συγκρότημα της ελληνικής hip hop, RnB σκηνής υπόσχεται να σας χαρίσει ένα live με πολλή μουσική, χορό και… χορό!
00.30 // ***** ALL STAR 90s PARTY: οι δημοφιλέστεροι καλλιτέχνες-έκπληξη εκείνης της δεκαετίας, εμφανίζονται live στη σκηνή του river party κι ερμηνεύουν -ειδικά για εσάς-όλα τα τραγούδια που έχουμε τόσο αγαπήσει!
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 36ου River Party στο Νεστόριο Καστοριάς θα πραγματοποιηθεί και τ o “Youth Stage”, o μουσικός διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα δώσει και φέτος το βήμα στη νέα γενιά, φιλοξενώντας τα 10 πιο φρέσκα και νεανικά συγκροτήματα που εσείς επιλέξατε: κάθε ημέρα, στις 18.00, δύο νεανικές μπάντες, ανεβαίνουν -για πρώτη χρονιά- στην κεντρική σκηνή, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου River Party, το οποίο και «κλείνει» με ξέφρενα dj sets μέχρι τα ξημερώματα. Παράλληλες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και για φέτος, ενώ τα extreme sports παρέχονται και φέτος δωρεάν, δίνοντας την ευκαιρία για μοναδικές εμπειρίες… όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες του Φεστιβάλ. Και μην ξεχνάτε ότι το Νεστόριο αποτελεί το ιδανικότερο σημείο εκκίνησης για εξορμήσεις στις -μοναδικής ομορφιάς- γύρω περιοχές (Γράμμος, Λίμνες Γκιστόβα και Αρένες, οικισμός Αγία Άννα, χωριά Άνω- Κάτω Νεστόριο, Κοτύλη, Κυψέλη, Πτελέα).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)