ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

Μέχρι τις 31 Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ορκωμοσίας των νέων Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών σε όλη την Ελλάδα και στη Δυτική Μακεδονία με την ανάληψη των καθηκόντων των νέων Δημάρχων και Περιφερειαρχών να ξεκινάει από 1η Σεπτεμβρίου.
Η τελετή  ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αμυνταίου Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη
των νέων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου, των Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, των νέων Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και των Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων, θα γίνει την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 στις 8:30 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.  Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν και οι τελετές παράδοσης- παραλαβής και στον Δήμο Πρεσπών όπου ο κ. Τσέπας θα παραδώσει τον Δήμο στα χέρια της νέας Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Πασχαλίδη και στον Δήμο Φλώρινας όπου για την επόμενη πενταετία Δήμαρχος παραμένει ο κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος με αλλαγές στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλλαγή φρουράς θα έχουμε και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας όπου ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Ηλιάδης θα παραδώσει την σκυτάλη της Αντιπεριφέρειας στον νεοκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Μπίρο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)