ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΚΑΘΑΡΟΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΌΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-350 ΤΌΝΟΥΣ ΑΛΆΤΙ ΕΊΧΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-19ΜΗΧΑΝΗΝΑΤΑ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΑΚΑΤΆΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΟΙΧΤΟ

Με 350 τόνους αλάτι και 19 μηχανήματα η Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας φροντίζει ώστε όλο το Εθνικό και Επαρχιακο οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας να παραμένει ανοιχτό για να μετακινουνται άνετα κάτοικοι και επισκέπτες.
 Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειαρχης Φλώρινας Στέφανος Μπιρος τα μηχανήματα αποχιονισμου και οι ακροατές δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου κανένα χωριό να μην μείνει αποκλεισκενο και η μετακίνηση όλων να γίνεται χωρίς προβλήματα.
Ανέφερε ακόμα πως η Περιφέρεια θα προμηθευτει και άλλο αλάτι έτσι ώστε να είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών που ενδέχεται να συνεχιστούν και για το ε πομενο χρονικό διάστημα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)