ΣΦΟΔΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ- ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ- ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Σφοδρη χιονοπτωση πληττει αυτη την ωρα την περιφερειακή ενότητα της Φλωρινας με το χιονι να έχει ξεπεράσει τα 15 εκατ. μέσα στην πόλη και τα 30 εκατ.σε υψηλότερα σημεία.
                      


 Η κυκλοφορία των οχημάτων  μέσα στην πόλη της Φλώρινας γινεται με ιδιαιτερη προσοχη λογω της ολισθηροτητας του οδοστρωματος και της πυκνης χιονοπτωσης. Τα μηχανηματα αποχιονισμου και οι αλατιερες δουλευουν ακαταπαυστα προκειμενου να διατηρήσουν το δίκτυο ανοιχτό καθώς η χιονόπτωση είναι σφοδρή.

Η κίνηση των οχημάτων στο ορεινό εθνικό και επαρχιακό  δίκτυο γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και κυριως στο Επαρχιακό Δίκτυο Φλώρινας -Καστοριάς μέσω Βιτσιου και στο Εθνικό δίκτυο Φλώρινας -Καστοριάς μέσω Βιγλας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)