ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

                                          
Με 4 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει αύριο Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση  θα γίνει στη 13:00 μετα το μεσημερι στο Γραφείο του Δημάρχου. Τα θέματα αφορούν στη:
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στο κατάστημα ΄΄ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ (ΜΕ ΚΛΙΒΑΝΟ ΕΨΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ)΄΄ του Σαρηγιαννιδη Κων/νου του Κυριάκου στην Τ.Κ. Λεβαίας.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων για τρία (3) έτη στο κατάστημα ΄΄ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ΄΄ της Νάστου Φανής του Ιωάννη στην Τ.Κ. Ξινού Νερού.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ‘’ΚΑΦΕ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ’’ του Πατέγου Μιχαήλ του Νικολάου στην Τ.Κ. Βαρικού.
Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων ενός (1) έτους στο κατάστημα ΄‘ΕΠΙΧ.ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ)’’ της Σιώμου Παρασκευής του Ευαγγέλου στην Τ.Κ. Βαρικού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)