ΕΣΑμεΑ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Επιστολή στον νέο Πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα απέστειλε η ΕΣΑμεΑ, ευχόμενη καλή επιτυχία στο έργο του και τονίζοντας ότι αναμένει τις δεσμεύσεις της νέας Κυβέρνησης απέναντι στην κοινωνική ομάδα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.Επιστολή Ε.Σ.Α.μεΑ. προς τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα:
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) σας συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων σας στην Πρωθυπουργία της χώρας και σας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχετε κληθεί να φέρετε εις πέρας για το καλό των Ελλήνων πολιτών και της ελληνικής κοινωνίας. Η Ε.Σ.Α.μεΑ. - που αποτελεί τον τριτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό φορέα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα, επίσημα αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας σε ζητήματα αναπηρίας και ιδρυτικό μέλος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, του μεγαλύτερου φορέα εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο - αναγνωρίζει ότι αναλαμβάνετε την Πρωθυπουργία σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους της νεοελληνικής ιστορίας.
Ενόψει των προγραμματικών δηλώσεών σας, αναμένουμε τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησής σας για τη λήψη διακριτών προστατευτικών πολιτικών για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, που έχουν θιγεί περισσότερο από όλες τις ευπαθείς ομάδες αυτή τη δραματική περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα. Με αίσθημα ευθύνης θα είμαστε από τους βασικότερους Κοινωνικούς Εταίρους και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)