ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ:"ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ"

Συνέντευξη τύπου για τις πολιτικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα έδωσε ο Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης.
Ολόκληρη η συνέντευξη:
Κυρίες και Κύριοι,
Δυστυχώς συναντιόμαστε κάτω από δραματικές στιγμές που περνά η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, εξαιτίας της άσχετης και επιπόλαιης πολιτικής που έχει ασκήσει το τελευταίο πεντάμηνο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι απορίας άξιο πώς κατάφεραν μέσα σε πέντε μήνες τόσοι πολλοί συζητώντας επί τόσο πολύ χρόνο να φέρουν αυτά τα οικτρά αποτελέσματα. Αφού έκαψαν όλα τα χαρτιά που είχαν στα χέρια τους, το χαρτί της συμμαχίας του Νότου (που είναι οι λαοί που θα εξεγείρονταν;), το χαρτί της Ρωσίας (που είναι τα 5 δισεκατομμύρια;), το χαρτί της Κίνας, το χαρτί των ΗΠΑ (Ξηρός- κατασκευή ρωσικού αγωγού φυσικού αερίου) και αφού έκαψαν το χαρτί των ρευστών περιμένοντας επί πέντε μήνες να τελειώσουν όλα τα χρήματα, οδήγησαν γυμνό και χειροπόδαρα δεμένο τον ελληνικό λαό να διαπραγματευτεί. Στην απελπισία του πάνω έπαιξαν ένα τελευταίο χαρτί, το χαρτί του δημοψηφίσματος. Εκτός του ότι είναι αντισυνταγματική όλη η διαδικασία, δεν αναγράφεται ευκρινώς και με απλό τρόπο το Ναι  ή το Όχι για τον πολίτη παραπέμποντας τον στις 10 σελίδες του δημοψηφίσματος και χρησιμοποιώντας αγγλικές λέξεις, δεν υπάρχει απαραίτητος χρόνος για την ενημέρωση του κόσμου , δεν υπάρχει συμφωνία επί της οποίας θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Είτε αποφασίσει Ναι είτε αποφασίσει  Όχι δεν υπάρχει συμφωνία. Άρα μοιραία οδηγούμαστε στο ότι στο δημοψήφισμα το Ναι σημαίνει Ναι στο ευρώ, Ναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το Όχι σημαίνει Όχι στο ευρώ, Όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Καλώ τον φλωρινιώτικο λαό να μη μπει σε ψευτοδιλήμματα, τα οποία μας οδήγησαν στις ουρές των ΑΤΜ, στις κλειστές τράπεζες, στο έμφραγμα των επιχειρήσεων και σε χίλιες δυο άλλες δυσκολίες. Καλώ όλους, Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες Δημάρχους, ΕΒΕ, Εμπορικούς Συλλόγους, Αγροτοσυνεταιριστικές Ενώσεις , ΑΕΙ, ΤΕΙ, Εκκλησία και όλους τους φορείς του Νομού μαζί με τον λαό σε μία πανστρατιά για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, στην Ευρώπη, στο ΝΑΙ του αυριανού δημοψηφίσματος. Σαράντα χρόνια μετά την είσοδο μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση αντί να είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων, είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης. Η λύση είναι μία. Ο δρόμος είναι ένας. ΝΑΙ στην Ευρώπη ΝΑΙ στο ευρώ.
                                                                         Ο βουλευτής Π.Ε Φλώρινας
                                                                              Αντωνιάδης Γιάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)