ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Γνωρίζεται προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς ότι σύμφωνα με το υπ’ αρίθμ. π.δ. 38/2015 (Α΄63/28.6.2015) προκηρύχθηκε η διεξαγωγήδημοψηφίσματος για την Κυριακή , 5 Ιουλίου 2015.Το ερώτημα που τίθεται στην κρίση του Ελληνικού Λαού με το δημοψήφισμα έχει ως εξής: «Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας, το οποίο κατέθεσαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο Eurogroupτης 25.06.2015 και αποτελείται από δύο μέρη, τα οποία συγκροτούν την πρότασή τους ;
Το πρώτο έγγραφο τιτλοφορείται «Reforms for the completion of the Current Program and Beyond” («Μεταρρυθμίσεις για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και πέραν αυτού» ) και το δεύτερο «Preliminary Dept sustainability analysis “ (“Προκαταρκτική ανάλυση βιωσιμότητας χρέους»).
Οι απαντήσεις στο ανωτέρω ερώτημα είναι οι εξής:
Α. ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΟΧΙ , για όσους από τους πολίτες απορρίπτουν την πρόταση των τριών θεσμών και
Β. ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ/ΝΑΙ , για όσους από τους πολίτες της χώρας συμφωνούν με την πρόταση των τριών θεσμών.
Η προτίμηση του κάθε εκλογέα εκφράζεται με τη θέση σταυρού παραπλεύρως της απάντησης που προκρίνει.Οι πολίτες θα μπορούν να προσέρχονται στις κάλπες από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το βράδυ, στα ίδια εκλογικά τμήματα που ψήφισαν και στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
Παρακάτω παρατίθεται ολόκληρη η απόφαση Καθορισμού των Εκλογικών Τμημάτων & Καταστημάτων Ψηφοφορίας για την παροχή κάθε διευκόλυνσης των πολιτών.
Καθορισμός Εκλογικών Τμημάτων & Καταστημάτων Ψηφοφορίας του Νομού Καστοριάς

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)