ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με εκπροσώπους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα παρόντες στη συνάντηση ήταν η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος & Μεταφορών κα Παναγιωτίδου Ελισάβετ, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας και στέλεχος της ΠΔΜ κ. Μαυροματίδης Δημήτης,, ο κ. Καρλόπουλος Ευάγγελος χημικός μηχανικός και οι μηχανολόγοι μηχανικοί κ.κ. Μαργαρίτης Νικόλαος και Δάλλας Πέτρος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν σε ενεργειακά θέματα της περιοχής καθώς και το Σύμφωνο Δημάρχων.
Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα συνεργασίας μεταξύ των φορέων για την ανάπτυξη της περιοχής, για την αξιοποίηση της ενέργειας, καθώς και για τις οργανωμένες προσπάθειες που πρέπει να γίνουν για τη μείωση των ρύπων τόσο στη Φλώρινα, όσο και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)