ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛΤΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 17-12-2015, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2020.

Παρέμβαση του βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα στην Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Περιφερειών στις 17-12-2015, με θέμα των στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας για την νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020.Ο κ. Σέλτσας ως μέλος της ειδικής επιτροπής περιφερειών συμμετείχε στην συνεδρίαση, κατά την οποία παρουσιάστηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για την προγραμματική περίοδο 2014-2010. Η παρουσίαση έγινε από τον περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη και στελέχη της Περιφέρειας. Κατά την παρέμβαση του ο κ. Σέλτσας αναφέρθηκεστο ειδικό μειωμένο τιμολόγιο που διεκδικεί η περιφέρεια για τους κατοίκους της Δ. Μακεδονίας, αλλά και στην τήρηση τωνπεριβαλλοντικών όρων της εξορυκτικής δραστηριότητας του ορυχείου της Αχλάδας.Πρότεινεεπίσης την χρήση μέρους του τοπικού πόρου, ώστε να διευκολυνθεί η κάλυψη της ιδίας συμμετοχής των κατοίκων της Δ. Μακεδονίας σε επιδοτούμενα προγράμματα ενεργειακής απόδοσης, όπως του «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», ώστε άμεσα να μειωθούν οι ενεργειακές τους ανάγκες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)