ΧΑΝΤΜΠΟΛ:Ήττα Στην Άρτα για τον Αμύντα Αμυνταίου

Με ήττα ολοκλήρωσε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, που ηττήθηκε στην Άρτα από την Αναγέννηση με 29-21 και διατηρήθηκε στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1.Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, βρίσκοντας κενά στην άμυνα των γηπεδούχων , κατάφεραν να κρατηθούν κοντά στο σκόρ, μέχρι τις αρχές του δευτέρου μέρους (15-12 στο 35λεπτο). Στη συνέχεια όμως ,οι γηπεδούχες εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση των βασικών ατού του Αμύντα και με μικρά σερί κατάφεραν να χτίσουν διαφορά ασφαλείας, φτάνοντας εύκολα στη νίκη.
Π΄ρωτη σκόρε της Αναγέννησης Άρτας και του παιχνιδιού ήταν η Παπαδοπούλου με 8τέρματα, ενώ για τον Αμύντα η Τσιομπάνου με 5τέρματα.
Η αθλήτρια του Αμύντα, Ειρήνη Τζαραλή, σχολίασε: « Τηρουμένων των αναλογιών σταθήκαμε καλά, απέναντι σ΄ ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η Αναγέννηση Άρτας.
Δυστυχώς τα λάθη που κάνουμε, λόγω απειρίας, δεν μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, γι’ αυτό οφείλουμε χρόνο με το χρόνο να τα περιορίσουμε.
Θα επιδιώξουμε μέσα στη διακοπή να δουλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, για να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας.
Εκ μέρους όλης της ομάδας εύχομαι, καλές γιορτές και ένα αισιόδοξο 2016».
Διαιτητές: Βέργος – Κάργατζης
5λεπτα: 1-2, 3-3, 7-3, 8-4, 11-5, 13-9 (ημχ.), 15-12, 20-13, 24-14, 25-16, 27-18, 29-21
ΑΡΤΑ (Γ. Παναγιώτου): Καλοϊδή 1, Σμαρδέλη, Βέμη 3, Παπαδοπούλου 8, Σκάρα 6, Ζούμπου, Καραλή, Κουρέλη, Δημητρίου 4, Χήτα, Παναγιώτου, Ματαρώνα 5, Κολιού 1, Μέγα, Καλασνίκοβα, Στανκούτε.
Δίλεπτες Αποβολές: 5, Πέναλτι: 6/7
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος – Α. Παπαβασιλείου): Μπάντη 3, Ζντραβέφσκα 4, Κωτσοπούλου 3, Παρασκευοπούλου Ε. (τ/φ), Τζαραλή 2, Σουμελίδου, Τσιομπάνου 5, Ταϊρίδου (τ/φ), Ρακοπούλου, Παρασκευοπούλου Χρ., Καλογήρου 3, Κυρλιάνη (τ/φ), Γεωργιάδου 1, Παπαδάκη, Χατζή.
Δίλεπτες Αποβολές: 5, Πέναλτι: 3/8

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)