ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 38 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 29ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Για εισαγωγή - μεταφορά ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν 29χρονο ημεδαπό στο 22ο χλμ. της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης , αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας με την συνδρομή και αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε ο 29χρονος, βρέθηκαν εντός του οχήματος δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -36- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους -38- κιλών και -110- γραμμαρίων καθώς και ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς παρέλαβε τις ναρκωτικές ουσίες από σημείο πλησίον της Ελληνοσκοπιανής μεθορίου.
Συνολικά κατασχέθηκαν :
ακατέργαστη κάνναβη βάρους - 38- κιλών και -110- γραμμαρίων, ένα (01) πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV, δυο (02) γεμιστήρες και εξήντα (60) φυσίγγια, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
ένα (1) κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό εβδομήντα (70) ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)