3Ο ΚΥΠΕΛΛΟ “ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ”

Με μεγάλη επιτυχία το ολοκληρώθηκε το 3ο κύπελλο καράτε "Αντωνία Τσαμουρίδου", την Κυριακή 14/2/2016 στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι Βεροίας, που διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, η Τοπική Επιτροπή καράτε Β. Ελλάδος και ο Πανημαθιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.
Στην διοργάνωση συμμετείχαν 30 σύλλογοι απ’ όλη την Ελλάδα (Χίο, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Ιωάννινα, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Πέλλα, Κατερίνη, Αθήνα, Κέρκυρα, Φλώρινα, κλπ) με πάνω από 450 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αγωνίστηκαν στις κατηγορίες kata – kumite Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων – Νέων Ανδρών – Γυναικών. Τσαρτσιταλίδης Κίμων (μέλος Δ.Σ ΕΛΟΚ) : «Η ΕΛΟΚ χαιρετίζει το 3ο κύπελλο Αντωνία Τσαμουρίδου.
Η συμμετοχή των αθλητών παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες είναι μειωμένη αλλά ικανοποιητική. Έχουμε αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα και αυτό είναι ενθαρρυντικό για το άθλημα μας. Η διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός και σκοπός της ομοσπονδίας είναι να «καλλιεργήσει» το άθλημα σε όλες τις ηλικίες. Βλέπουμε εδώ σήμερα το γήπεδο γεμάτο με παιδιά μικρών ηλικιών και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το μέλλον του αθλήματος.
Το καράτε είναι άθλημα που καλλιεργεί και σώμα και νου». Κρατήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενοι ενός λεπτού σιγή για την μνήμη της αδικοχαμένης πρωταθλήτριας μας Αντωνίας Τσαμουρίδου. Το παρών έδωσε και ο ΑΣ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 16 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών και επέστρεψε με 22 μετάλλια εκ των οποίων 3 χρυσά, 12 ασημένια και 7 χάλκινα.Κορομπίλης Νίκος (senpai): 30 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και 474 αθλητές με 780 συμμετοχές τίμησαν την αδικοχαμένη πρωταθλήτρια και κόσμημα της Εθνικής μας Αντωνία Τσαμουρίδου. Ήταν υποχρέωση λοιπόν του συλλόγου να είναι παρών για την μνήμη Της. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές του συλλόγου πήγαν πολύ καλά κατακτώντας 22 μετάλλια σε αγώνες με πολύ υψηλό επίπεδο αθλητών. Παίξαμε σε 15 τελικούς και κερδίσαμε μόλις τους 3 και αυτό με προβλημάτισε πολύ κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ εν όψιν Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και σε όλους τους αθλητές και προπονητές που έδωσαν το παρών στους αγώνες.





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)