ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Στα έργα και τις ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας τα χρόνο που πέρασε αναφέρθηκε σε συνέντευξη του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος. Όπως ανέφερε ο κ. Μπίρος προτεραιότητα του είναι η ολοκλήρωση της μελέτης για τη κατασκευή του κάθετου άξονα Φλώρινας –Πτολεμαίδας έτσι ώστε να αποκτήσει η Φλώρινα το οδικό δίκτυο που τις αξίζει καθώς είχε αδικηθεί τόσα χρόνια με απώτερο σκοπό να βγει από την απομόνωση η περιοχή. «Στόχος μας επιπλέον είναι» είπε ακόμα «να υλοποιήσουμε και τη μελέτη για τη κατασκευή του οδικού άξονα Φλώρινα –Πρέσπα που αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της περιοχής».
Ο κ.Μπίρος αναφέρθηκε ακόμα και στην ολοκλήρωση του φράγματος της Τριανταφυλλιάς μέσω του οποίου θα μπορέσει τόσο να υδροδοτηθούν οι τοπικές κοινότητες της Φλώρινας όσο και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για το αρδευτικό δίκτυο της περιοχής ένα μεγαλόπνοο έργο που θα συμβάλει τόσο στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα όσο και στην τουριστική αξιοποίηση του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)