ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ LEADER ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΦΛΩ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με διακριτικό τίτλο (ΑΝΦΛΩ), ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) και ως υποψήφιος φορέας σχεδιασμού και υλοποίησης στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης LEADER, διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης - ενημέρωσης, με στόχο την προετοιμασία του νέου τοπικού προγράμματος CLLD/ LEADER, στην Ύπαιθρο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων στις ενέργειες διαβούλευσης - ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό, οι φορείς της περιοχής, αλλά και ο τοπικός πληθυσμός έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για τον καθορισμό της περιοχής εφαρμογής, όσο και μία καταρχήν εκδήλωση του επενδυτικού ενδιαφέροντός τους.Το «CLLD» από τα αρχικά του «COMMUNITY–LED LOCAL DEVELOPMENT» δηλαδή «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων - ΤΑΠΤοΚ», είναι η μέθοδος σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών στρατηγικών, βασισμένη στην προσέγγιση LEADER, η οποία θα εφαρμοστεί για την περίοδο 2014-2020.Επιπλέον, στις εκδηλώσεις αυτές θα δοθεί η δυνατότητα συστηματικής καταγραφής του αρχικού επενδυτικού ενδιαφέροντος στην προτεινόμενη περιοχή, όπου σχεδιάζεται η εφαρμογή του νέου προγράμματος CLLD/LEADER, στην Ύπαιθρο της Π.Ε. Φλώρινας.
Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις ξεκινάνε σήμερα στο Δήμο Πρεσπών στις 2:00μ.μ. και συνεχίζονται την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Δήμο Αμυνταίου στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και την Παρασκευή 1 Ιουλίου στο Δήμο Φλώρινας στις 8:30 στην αίθουσα του ΕΒΕ Φλώρινας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)