ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πρεσπών σε μήνυμά του προς τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρει:
"Με την έναρξη της μαθημάτων στα σχολεία, εύχομαι σε όλους τους μαθητές μια χρονιά γεμάτη γνώση, δημιουργία, και εμπειρίες. Εύχομαι, ταυτόχρονα, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, δύναμη, υπομονή και αντοχή για το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.Ο Δήμος Πρεσπών, και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών για την ολοκλήρωση μιας αποδοτικής σχολικής χρονιάς, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες στις οποίες ζούμε. Η αναβάθμιση της εκπαίδευσης είναι ο μοναδικός δρόμος για την έξοδο από την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και ταυτόχρονα το βασικό μέσο για την υλοποίησης των στόχων, των προσδοκιών και των ονείρων των νέων μας.
Τη φετινή χρονιά κατορθώθηκε, με την αρωγή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, να υπάρξει ουσιαστική αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών του συνόλου των σχολείων του Δήμου Πρεσπών. Το πολύ εκτεταμένο πρόγραμμα εργασιών έχει ολοκληρωθεί όσο αφορά τους εσωτερικούς χώρους και θα ολοκληρωθούν σύντομα και οι εργασίες στα προαύλια συμπτύσσοντας, σε συνεργασία με τον ανάδοχο, ένα έργο με χρονοδιάγραμμα 320 ημερών σε λιγότερο από 100. Ελπίζουμε επίσης, σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, να είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σύντομα και σε αναβάθμιση του εξοπλισμού των σχολείων όπου αυτό είναι απαραίτητο.
Καλή σχολική χρονιά όλους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)