64 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 40ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς , οδήγησαν στη σύλληψη 40χρονου υπηκόου Αλβανίας, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς ο 40χρονος σε περιοχή της Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν -4- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -28- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -64- κιλών και -150- γραμμαρίων , τις οποίες κατείχε και μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας . 
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-64- κιλά και -150- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-1- κινητό τηλέφωνο με -5- κάρτες SIM και
-1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)