ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TOGETHER

Τα μάθατε; Τα μάθατε;
Το μυαλό των togethers είναι στα πάρτυ, τα ωραία,τα μεγάλα, τα με κόσμο, τα με κέφι. Να το γιορτάσουμε ρε παιδί μου μαζί με τους αναγνώστες μας, τους συνεργάτες μας, τους ανθρώπους που σκέφτονται την διαφήμιση σαν επικοινωνία και ξέρουν οτι η επικοινωνία είναι TOGETHER, που μας εμπιστεύονται , μας ανεβάζουν και μας έκαναν talk of the towns (μιας και βρισκόμαστε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Δυτικής Μακεδονίας) για τις προτάσεις μας, την αισθητική μας, την ποιότητα και την στήριξη των εμμονών μας στα πρωτογενή περιεχομένα.
Αρκετά με τα σοβαρα!!!
Τα κοκτέιλ είναι διάθεση, είναι πάρτι αλλά είναι και διάλειμμα. Η παραλία έρχεται πιο κοντά με το βλέμμα στραμμένο προς τον όμορφο Αγιο Δομήνικο και κοκτέιλ πολυεθνικά και ταξιδιάρικα. Οποιαδήποτε γεύση κι αν σας μαγνητίζει, είτε γλυκιά, είτε ξινή είτε και λίγο πικάντικη, το MIND bar είναι εδώ έτοιμο να φέρει τον κόσμο στο ποτήρι σας.
Εντάξει είναι Νοέμβριος και είμαστε στην Κοζάνη μας αλλά τίποτα δεν μας εμποδίζει!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ
Την Τρίτη ελάτε να κάνουμε το Mind bar hot spot της πόλης!
Μην ξεχάσετε το Together cocktail που μαζί με το προσωπικό του Mind μεθύσαμε για να το βρούμε και να το ετοιμάσουμε για εσάς!!!
​​Η σελίδα του event στο facebook εδώ!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)