ΦΩΤΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 23 /12 / 2016 ΣΤΙΣ 22.00

Στις 23 Δεκέμβρη, τη νύχτα που όλη η Φλώρινα γίνεται μια παρέα γύρω από τις φωτιές, νέοι καλλιτέχνες από την Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας και την πόλη της Φλώρινας σε συνεργασία με τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, ανάβει τη δική της εικαστική φωτιά στο κτίριο του Λαογραφικού Μουσείου. Θεατρική παράσταση, performance και εικαστικά έργα στο εσωτερικό του κτιρίου θα αποτελέσουν τις πρώτες φλόγες, για να ακολουθήσει το άναμμα της μεγάλης κυβόσχημης λογικής φωτιάς μπροστά από το Μουσείο. Ελάτε να ανάψουμε όλοι μαζί μια φλόγα διαφορετική, ρίχνοντας μέσα της ότι ο καθένας ποθεί να κάψει κι ας σταθούμε ολόγυρα μέχρι να σβήσει.
Ευχές και απευχές θα καούν στον υπερκύβο της λογικής! Η εικαστική τέχνη θα αναδείξει το μουσείο λαογραφίας. Τα έργα των παιδιών του εικαστικού εργαστηρίου της Λέσχης συνομιλούν με το κοινό μετά από δεκαέξι χρόνια λειτουργίας.
Επιμέλεια Αφίσας: Γιάννης Βγότζας
Ομάδα εξωστρέφειας 3ργαστηρίου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)