ΠΑΝΩ ΑΠΟ 28 ΚΙΛΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΝΑΣ 30ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ 19 ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Για κατοχή και μεταφορά πάνω από 28 κιλών ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθησαν δύο Έλληνες  σε περιοχή της Καστοριάς .Οι δυο ημεδαποί, ένας 30χρονος άνδρας και μια 19χρονη γυναίκα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας,
στο πλαίσιο ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Άργους Ορεστικού Καστοριάς και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους, με οδηγό τον 30χρονο και συνοδηγό την 19χρονη, βρέθηκαν 2 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 28 κιλών και 80 γραμμαρίων, τις οποίες οι προαναφερόμενοι από κοινού κατείχαν και μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας. Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς. Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)