ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός ημερησίας, συνεδριάζει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμυνταίου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
EΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ « ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IV, Επιχείρηση Παροχή Υπηρεσιών : Επιχείρηση μαζικής εστίασης και χώρος αναψυχής - Επιχείρηση Αναψυχής καθώς και επιχείρηση προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών - Επιχείρηση Αναψυχής » στον ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ στην Τοπική Κοινότητα Λεβαίας Δήμου Αμυνταίου.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
1. Παραχώρηση χρήσηςπλωτών εγκαταστάσεων προβλήτας Αγ. Παντελεήμονα.
2. ΄Εγκριση σχεδίου μνημονίου συνεργασίας με την εφορεία αρχαιοτήτων Φλώρινας για το έργο«ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΚ ΚΕΛΛΗΣ»
3. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας με τίτλο "Προμήθεια οχήματος 4Χ4 με 3 αποσπώμενες υπερκατασκευές στο πλαίσιο του έργου με διακριτικό τίτλο DECIDE"
4. ΄Εγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της προμήθειας με τίτλο "Προμήθεια ελαστικοφόρου φορτωτή, με οπίσθιο εκσκαφέα, λεπίδα εκχιονισμού και ταχυσύνδεσμο εξαρτήσεων, στα πλαίσια του έργου με διακριτικό τίτλο Decide "
5. Πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Βράβευση των επιτυχόντων μαθητών για το έτος 2015-2016 - Αθλητών - Προσωπικοτήτων του Δήμου μας.
6. Αποδοχή ποσού από την απαλλοτρίωση Ορυχείου Κλειδίου και ορισμός υπαλλήλου για είσπραξη των χρημάτων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
7. Ανάκληση της με αριθμό 475/2016 απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την «Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών (δίμηνα)».
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την με αριθμό 316/2016απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
9. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)