ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, για την ευγενική τους συμμετοχή και προσφορά κρασιών κατά την 2η συνάντηση γευστικών δοκιμών (περιόδου 2016-17) της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, στις 17/12/2016.1. Το «ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ» από τον Βελβεντό Κοζάνης, για την προσφορά και παρουσίαση του κρασιού «ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΥΝΟΜΑΥΡΟ – ΚΤΗΜΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ 2013».
2. Τον «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ», από το Αμύνταιο, για την προσφορά και παρουσίαση του κρασιού «ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ – ΠΟΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟ 2010».
3. Το «Οινοποιείο-Αποστακτήριο ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΡΤΣΑΛΗ», από το Αγίασμα Τσοτυλίου Κοζάνης, για την προσφορά και παρουσίαση του «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΣ ΞΥΝΟΜΑΥΡΟΥ».
4. Τον Σεφ Γεώργιο Τσελίδη από την Φλώρινα, για την προσφορά και παρουσίαση εκλεκτών συνοδευτικών εδεσμάτων.
5. Την εταιρεία «ΟΝΕ ΑΒΕΕ», για την προσφορά «ΑΝΘΡΑΚΟΥΧΩΝ ΝΕΡΩΝ».
6. Τον εικαστικό-γλύπτη κ. Χρήστο Τσώτσο, για την ταυτόχρονη λειτουργία της έκθεσης γλυπτικής του στην Πινακοθήκη του ΦΣΦΑ.
7. Την επιχείρηση Cafe «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ CLASSIC», για τη διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού (τραπεζοκαθισμάτων) και τις ιδανικές συνθήκες που προσέφερε.

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)