ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω, για την ευγενική τους συμμετοχή στην 3η συνάντηση γευστικών δοκιμών (περιόδου 2016 - 2017) της «Ακαδημίας Οίνου» του Συλλόγου μας, στις 28/01/2017.
1. Την Οινοποιία «Ε. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ AE», από τον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής, για την προσφορά και παρουσίαση των κρασιών δικής της παραγωγής: «ΚΛΙΜΑ - ΚΛΙΜΑ ΛΕΥΚΟΣ», ΚΛΙΜΑ - ΚΛΙΜΑ ΕΡΥΘΡΟΣ», «ΡΑΨΑΝΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ».
2. Τον κ. Σαλπιγγίδη Γεώργιο, Διευθυντικό Στέλεχος της Οινοποιίας «Ε. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΑΕ», για τη συμμετοχή του στην παρουσίαση των προσφερόμενων κρασιών.
3. Τον κ. Κωνσταντίνο Μάγγο, από το εστιατόριο «ΤΕΡΨΗ» από τη Φλώρινα, για τη συμμετοχή και παρουσίαση συνοδευτικών πιάτων μοριακής κουζίνας.
4. Τον κ. Ευάγγελο Τσέκαρη, ιδιοκτήτη του «Cafe ΟΛΥΜΠΙΟΝ» από τη Φλώρινα, για την προσφορά - χορηγία της βασιλόπιτας.
5. Τον κ.Αναστάσιο Τσίπα, ιδιοκτήτη της Οινοποιίας «IN VINO ESTATE» από τον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, για την προσφορά-χορηγία του δώρου του τυχερού της βασιλόπιτας (ξύλινη συσκευασία έξι κρασιών).
6. Την επιχείρηση Cafe «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ CLASSIC», από τη Φλώρινα, για τη διάθεση του απαραίτητου εξοπλισμού (τραπεζοκαθισμάτων).
Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)