ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Αίτημα προς τον Υπουργό Οικονομικών με  Θέμα : Αίτημα παράτασης για την ΠΕ Φλώρινας για ένα μήνα, των μετατάξεων και της ένταξης των αγροτών σε άλλο καθεστώς, όπως και παράτασης της ημερομηνίας πληρωμών του ΦΠΑ, ΦΜΥ και λοιπών υποχρεώσεων προς την εφορία", κατέθεσε ο Σύλλογος Λογιστών Ελεύθερων Επαγγελματιών Φλώρινας. Ολόκληρο το κείμενο του αιτήματος:
Κύριες και κύριοι,
κατόπιν επικοινωνίας με συναδέλφους λογιστές, αλλά και με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, και επειδή λόγω των ιδιαιτέρων και ακραίων καιρικών συνθηκών στην περιοχή της Φλώρινας, οι θερμοκρασίες είναι συνεχώς πολύ κάτω του μηδενός εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, δημιουργώντας συνθήκες κατάψυξης στην περιοχή μας, ενώ για πολλές ημέρες οι οδικοί άξονες λειτουργούσαν με δυσκολία, ακόμα και σήμερα η πόλη της Φλώρινας και τα χωριά της περιοχής δεν έχουν βρει την εύρυθμη λειτουργία τους, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων χιονιού που έχουν πέσει, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε μετακίνηση να γίνεται με δυσκολία.
Επειδή, η ενημέρωση των αγροτών για θέματα είτε υποχρεωτικής μετάταξης, είτε ακόμα και για ενημέρωση τους για προαιρετική μετάταξη στο κανονικό καθεστώς, γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία από τους συναδέλφους, λόγω των δυσκολιών στις μετακινήσεις στην περιφέρεια της Φλώρινας.
Επίσης τα καταστήματα και ο εμπορικός κόσμος, δοκιμάζονται οικονομικά για πάνω από ένα μήνα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών και του χιονιού που ξεπερνάει μέσα στην πόλη τους 50 πόντους, ενώ είχαμε για πολλές ημέρες 70-90 πόντους χωρίς να μπορεί να κυκλοφορήσει ο κόσμος για αγορές στα καταστήματα.
Ζητάμε λοιπόν , να δοθεί παράταση μετάταξης, ή ένταξης των αγροτών σε διαφορετικό καθεστώς από αυτό που βρίσκονται κατά ένα μήνα, για να μπορέσουμε να τους ενημερώσουμε χωρίς πίεση, και αφού μπορέσουν να μετακινηθούν προς την πόλη της Φλώρινας, και να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για τη συνέχιση της δραστηριότητας τους.
Ενώ ζητάμε και παράταση χρόνου πληρωμής των υποχρεώσεων των φορολογουμένων προς την εφορία, λόγω δυσλειτουργίας της αγοράς για πάνω από ένα μήνα.
Παρακαλούμε να δεχθείτε τα αιτήματα μας και αναμένουμε τις θετικές ενέργειες σας.
Φλώρινα, Δευτέρα 30 Ιανουάριου 2016
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Λιθοξοΐδης
Ο Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Κοΐδης
Η Γραμματέας Όλγα Καμπασνίτσαλη
Η Ταμίας Βιολέτα Γυφτοπούλου
Το μέλος Δήμητρα Ιωάννου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)