ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΙΝΟΝΕΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Mε ZUMBA PARTY με την σχολή ΄΄ΑrteMυς΄΄ και χορός μασκαράδων με παραδοσιακή ορχήστρα στην κεντρική πλατεία του χωρίου συνεχίζεται την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το Ξινονερίτικο καρναβάλι που συμπληρώνει 40 χρόνια από την ημέρα που μια παρέα παιδιών από το Ξινό νερό το 1982 αποφάσισαν να συνεχίσουν το καρναβάλι παρά τις αντιθέσεις της εκκλησίας που το είχε απαγορεύσει.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου φιλοξενούνται δύο πολυδιάστατοι καλλιτέχνες μοναδικοί, ο καθένας στο είδος του ο Λευτέρης Ελευθερίου  και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, στην πιο εκρηκτική μουσική παράσταση των αποκρεών. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με τη καθιερωμένη παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων τη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μέσω της οποίας θα παρελάσουν πάνω από 15 πεζοπόρα τμήματα και πάνω από 10 άρματα που θα σχολιάζουν καυστικά κάθε γεγονός που επηρέασε τη ζωή μας στη διάρκεια της χρονιάς.
Σήμερα οι εκδηλώσεις έχουν μασκέ πάρτυ για τους μικρούς φίλους και γλέντι κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής..

Συνέντευξη στην ΕΡΤ Φλώρινας του μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιορδάνη Τασόπουλου για εκδηλώσεις:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)