ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΚΕΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΛΤΣΑΣ(BINTEO)

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος το Σάββατο 18.02.2017 παρευρέθηκε στη συνέλευση του δημοτικού διαμερίσματος της Κέλλης, όπου ενημερώθηκε για το πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού.Στην τοποθέτησή του υποστήριξε πως είναι απαράδεκτο στις μέρες μας και ενώ τεράστια ποσά έχουν δαπανηθεί, οι κάτοικοι να στερούνται του σημαντικότερου αγαθού της ζωής.

Μέχρι σήμερα έχει υφαρπαγεί αρκετές φορές η ψήφος των κατοίκων του περήφανου,ακριτικού αυτού χωριού με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις με αποτέλεσμα να συζητείται το θέμα της ύδρευσης από μηδενική βάση.Οι λύσεις που προτάθηκαν ήταν είτε υδροδότηση μέσω φράγματος της Περικοπής, είτε μέσω του φράγματος της Παπαδιάς. Η τελευταία απορρίφθηκε επειδή ανήκει στα διοικητικά όρια του Δ.Φλώρινας(!).Ο κ. Σέλτσας προώθησε το αίτημα επιχορήγησης στο αρμόδιο Υπουργείο και ήδη εγκρίθηκε η αποταμίεση μέρος του ποσού.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)