ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι εκδόθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) Δικαιούχοι είναι κάτοχοι απολυτηρίου και πτυχίου ΕΠΑ.Λ. ηλικίας έως 24 ετών, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης των ειδικοτήτων που περιγράφονται στην πρόσκληση. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να κατατεθούν στο διάστημα από Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώρα 14:00.
α) ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή β) με fax ή γ) αυτοπροσώπως στις διευθύνσεις ή στα τηλέφωνα των ΕΠΑ.Λ. που θα λειτουργήσουν οι Τάξεις Μαθητείας.
Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος στην α΄ φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού έτους - Τάξη Μαθητείας έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μίας αίτησης συμμετοχής και μόνο σε ένα ΕΠΑ.Λ. της επιλογής του.
Οι ειδικότητες του Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας, τα ΕΠΑΛ στα οποία θα λειτουργήσουν στην περιοχή Δυτικής Μακεδονίας, αναλυτικές οδηγίες, δικαιολογητικά καθώς και τα απαραίτητα έντυπα οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να βρουν στους δικτυακούς τόπους της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας (http://dmaked.pde.sch.gr/) και της ΔΔΕ Φλώρινας (http://dide.flo.sch.gr)
Πληροφορίες για τη μαθητεία σε επίπεδο ΔΔΕ Φλώρινας δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2385054526, Παππάς Ιωάννης καθώς και στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας, τηλέφωνο: 2385046137.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ