Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι εκδόθηκε από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας η πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) Δικαιούχοι είναι κάτοχοι απολυτηρίου και πτυχίου ΕΠΑ.Λ. ηλικίας έως 24 ετών, οι οποίοι βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης των ειδικοτήτων που περιγράφονται στην πρόσκληση. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει να κατατεθούν στο διάστημα από Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώρα 14:00.
α) ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ή β) με fax ή γ) αυτοπροσώπως στις διευθύνσεις ή στα τηλέφωνα των ΕΠΑ.Λ. που θα λειτουργήσουν οι Τάξεις Μαθητείας.
Σημειώνεται ότι κάθε υποψήφιος στην α΄ φάση υλοποίησης του Μεταλυκειακού έτους - Τάξη Μαθητείας έχει δικαίωμα υποβολής μόνο μίας αίτησης συμμετοχής και μόνο σε ένα ΕΠΑ.Λ. της επιλογής του.
Οι ειδικότητες του Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας, τα ΕΠΑΛ στα οποία θα λειτουργήσουν στην περιοχή Δυτικής Μακεδονίας, αναλυτικές οδηγίες, δικαιολογητικά καθώς και τα απαραίτητα έντυπα οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να βρουν στους δικτυακούς τόπους της ΠΔΕ Δυτικής Μακεδονίας (http://dmaked.pde.sch.gr/) και της ΔΔΕ Φλώρινας (http://dide.flo.sch.gr)
Πληροφορίες για τη μαθητεία σε επίπεδο ΔΔΕ Φλώρινας δίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2385054526, Παππάς Ιωάννης καθώς και στο 1ο ΕΠΑΛ Φλώρινας, τηλέφωνο: 2385046137.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.