Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών 2017

Την Κυριακή 5/3/2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης Αττικής θα γίνει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών – Γυναικών 2017 υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” ΦΛΩΡΙΝΑΣ θα είναι και πάλι παρών στο κορυφαίο αυτό γεγονός με την Πρωταθλήτριά του Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία. Την αθλήτρια θα συνοδέψει ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος. Κορομπίλης Γεώργιος (προπονητής): Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ειρήνη-Μαρία, έκανε πολύ δυνατή προετοιμασία και της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Πάμε να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω από πέρσι που ήμασταν 2οι . Η Ειρήνη-Μαρία συγκαταλέγετε ήδη στις κορυφαίες αθλήτριες της Ελλάδας, μας έχει δώσει “δείγματα γραφής” και πάμε για το καλύτερο και πάλι καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Για το λόγο αυτό και επειδη εχει κουρασει το φαινομενο των ανωνυμων σχολιαστων τα σχόλια που θα αναρτουνται στο συγκεκριμένο blog θα είναι μόνο όσα φέρουν το όνομα του σχολιαστή. Ευχαριστουμε για την κατανόηση.
Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.