ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πλήρωσε τα λάθη του ο Αμύντας



Ο Αμύντας πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα στο Αμύνταιο με 29-22 , χάνοντας την ευκαιρία να πλασαριστεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετα τις ήττες του Φιλίππου Βεροίας στην Άρτα και του Φιλώτα στη Θεσ/νίκη. Οι φιλοξενούμενες μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με διαφορά 3τερμάτων (5-8) στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, οι παίκτριες του Αμύντα προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η επιθετική τους αναποτελεσματικότητα, τις διατήρησε πίσω στο σκόρ μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου (11-13). Στο δεύτερο μέρος η ομαδα Αμύντα ξέμεινε απο δυνάμεις και παρά τις αμυντικές αναπροσαρμογές, δεν κατάφερε να περιορίσει τη διεισδυτικότητα των παικτριών του Μέγα Αλέξανδρου, που έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς την εστία της Ταιρίδου, με συνέπεια να ανοίξει η ψαλίδα της διαφοράς στα 7τέρμτατα. Έτσι με τη νίκη αυτή η ομάδα των Γιαννιτσών, κλείδωσε την 4η θέση στην Α1 Γυναικών. Τσιομπάνου και Ανδρίτσου ήταν κορυφαίες των δύο ομάδων, σημειώνοντας από 11 γκολ, ωστόσο οι φιλοξενούμενες είχαν σε καλή ημέρα και την Αναστασίου, η οποία με τα 6 γκολ που σημείωσε συνέβαλε στη νίκη του Μέγα Αλ. Επόμενος αγώνας για τον Αμύντα, το Σάββατο 22/04 στις 18:00 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, απέναντι στον Φιλώτα, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
5λεπτα: 1-2, 2-5, 5-8, 7-9, 9-10, 11-13 (ημχ.), 11-15, 13-19, 16-21, 19-23, 21-27, 22-29
Διαιτητές: Μουγιάκας- Καζαντζίδης
ΑΜΥΝΤΑΣ (Ν. Γιώσκος): Κυρλιάνη (τ/φ), Μπάντη, Παρασκευοπούλου, Ρακοπούλου Ηλ. 2, Κοτσωπούλου 1, Σουμελίδου Δες., Νταμπίζα, Σουμελίδου Ο. 3, Ζντραβέσκα 3, Τσιομπάνου 11, Ταϊρίδου (τ/φ), Καλογήρου 2, Μίτις, Ρακοπούλου Ελ.
Δίλεπτες Αποβολές: 4, Πέναλτι: 2/4
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέξανδρος Ταρινίδης): Φράγκου 4, Κεχαγιά, Ζιάκα 4, Μαυροπούλου, Ρουσσοπούλου, Τρελοπούλου, Ανδρίτσου 11, Αναστασίου 6, Παρασκευαϊδου, Παπαδοπούλου 1, Παρασίδου, Παντζαρτζή 1, Τροχίδου Χ., Ντιμτσούδη 2, Σπυρίδου, Τροχίδου Ελ.
Δίλεπτες Αποβολές: 4, Πέναλτι: 1/2.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)