ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τις καθιερωμένες επισκέψεις ενόψει των εορτών του Πάσχα, ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.Αρχικά, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΗΦΗ, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτριο Λουκά και Νίκο Αλεξιάδη, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Νίκος Ευαγγέλου. Ο κ. Δήμαρχος αναφερόμενος στους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, αναφέροντας παράλληλα ότι ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά σε ηλικιωμένα άτομα, μέσα από τις δομές που υποστηρίζει, όπως το ΚΗΦΗ, το «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του ΚΑΠΗ Φλώρινας.
Ακολούθως, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το Φυλάκιο της Νίκης, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, Πέτρο Σερίδη, παρουσία και του Διοικητή 1ου Συντάγματος Πεζικού, Συνταγματάρχη Φώτιο Γκίκα. Ο κ. Βοσκόπουλος, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της παρουσίας του στρατού στα σύνορα μας, καθώς και στην εξαιρετική συνεργασία που έχει ο Δήμος Φλώρινας τόσο με τον κ. Γκίκα προσωπικά, όσο και το σύνολο της διοίκησης του 1ου Συντάγματος Πεζικού. Στη συνέχεια, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το τελωνείο της Νίκης, το κατάστημα των αφορολόγητων και το Α.Τ. Νίκης, όπου αντάλλαξε ευχές με τους εργαζομένους.
Τέλος, ο κ. Βοσκόπουλος, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας και την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, όπου ευχήθηκε στους εργαζομένους, ενώ συνομιλώντας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Νομού Φλώρινας, κ. Δημήτρη Παλιογιάννη, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, αλλά και την μεταξύ τους συνεργασία. 

Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Δημάρχου, ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, και περιλαμβάνει:
Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017
ü 10:00πμ, ΚΑΠΗ Φλώρινας
ü 11:30πμ, Γηροκομείο Φλώρινας
ü 12:00μ, ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας
ü 13:30, Παιδική Μέριμνα
ü 14:00, Μητροπολίτη Φλώρινας.













Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)